Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1800 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 200 g di pasta secca tipo tubettini (cottura 10 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3690 kJ / 882 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 86.8 g
- Vetten
- 51.2 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Caserecce allo sgombro e limone
30 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Orecchiette ai broccoli
2sa 40 dk
Trenette al pesto
45min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min