Tubettini al pesto con fagiolini e patate

Tubettini al pesto con fagiolini e patate

4.4 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (optioneel) senz'anima
  • 50 g di foglie di basilico fresche lavate
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1800 g di acqua
  • 150 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (1-2 cm)
  • 150 g di patate pelate e a cubetti (circa 1 cm)
  • 200 g di pasta secca tipo tubettini (cottura 10 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23.8 g
Calorieën 3690 kJ / 882 kcal
Vetten 51.2 g
Vezels 6.2 g
Koolhydraten 86.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...