Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Linguine al salmone e vodka
20min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Carbonara vegetariana
30min
Pappardelle rucola e ricotta
1ωρ.
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Caserecce allo sgombro e limone
30min