Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porri a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Carbonara vegetariana
30 min
Pipette primaverili
45 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min