Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Porkolt
1h 10min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 Std.
Manzo alla borgognona
1h 35min
Marmitako
50 Min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Manzo con olive e peperoni
35min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.