Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate
- 40 g di olio extavergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di fagiolini verdi freschi, mondati ed a metà
- 350 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di polpo fresco, lavato sotto acqua corrente fredda
- 100 g gherigli di noci
- 200 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Moscardini al limone
30 min
Insalata di calamari
55min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Calamari cipolle e patate
50 min