Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio Toma piemontese a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di prosciutto crudo a listarelle
- 150 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca integrale tipo fusilli (cottura 11 min. - vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3110.7 kJ / 743.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1688.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 menit
Spaghetti al vino rosso
30 min
Tagliatelle mele e speck
1j
Pasta sfiziosa
30 min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min