Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maiale in agrodolce
45 min
Zuppa di muscoli
45 min
Meringata al cioccolato
9h 25min
Pollo croccante con salsa di porri
30 min
Scaloppine di maiale con salsa alle ciliegie
30 min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Blanquette di vitello
1h 30 min
Zuppa di manzo con verdure
30 min
Fideuá di polpo
1h 10 min
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45 min