Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1h 30min
Coniglio stufato
1hod. 10min
Coniglio ai funghi
1hod. 10min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Pollo al limone
50 min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1hod. 10min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Pollo alla Marengo
1h