Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1sa 30 dk
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 dk
Zuppa del golfo
1sa 30 dk
Mousse alle fragoline di bosco
4 Std. 30 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Corona di riso capesante e verdure
50 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 dk
Pollo alla Marengo
1sa
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Omelette con pollo
55 Min