Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1200 g di acqua salata
- 300 g di seppioline, pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
- 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di maionese
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 531.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1h
Seppie con i piselli
40 min
Riso con gamberi e verdure
30 min.
Insalata di polpo e zucchine
1h
Seppioline e gamberi gratinati
1j 10 menit
Farro con seppie e verdure
35p
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min.
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Anelli di totano in umido
30 min.
Risotto al ragù bianco di mare
30 min.
Insalata fredda di polpo e patate
50min