Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in rosso
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di calamari
55min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h