Seppioline e gamberi gratinati
TM31 TM5 TM6

Seppioline e gamberi gratinati

4.2 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di pangrattato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe
  • 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
  • 8 gamberi crudi sgusciati interi
  • 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
  • 500 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1694 kJ / 405 kcal
Eiwitten
39 g
Koolhydraten
27.8 g
Vetten
16.1 g
Vezels
2.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten