Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Seppie con i piselli
40 min
Polpo in rosso
35min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Anelli di totano in umido
30 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h