Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche
- 600 g di vongole (lupini)
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 pomodori ciliegino
- fette di pane casereccio tostato, a piacere
- 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 17.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Cozze al vino bianco
40 min
Cannocchie al Varoma
55 min
Insalata di mare in vasetto
50 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Pepata di cozze
55 min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Scampi alla busara
35 min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min