Vongole e cozze alla marinara
TM5 TM6

Vongole e cozze alla marinara

4.4 (34 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g di cozze fresche
  • 600 g di vongole (lupini)
  • 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 8 pomodori ciliegino
  • fette di pane casereccio tostato, a piacere
  • 1 limone, preferibilmente biologico, in spicchi

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1293 kJ / 309 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
23.1 g
Vetten
17.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten