Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 30 g di vino bianco
- 250 g di melanzana a dadini
- 8 calamari freschi, le tasche, pulite e lavate
- 50 g di pangrattato
- 240 g di pomodori maturi a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni
1h 30 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30 min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1h 30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Calamari in umido
55 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20 min
Calamari alla marchigiana
35min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min