Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 30 g di vino bianco
- 250 g di melanzana a dadini
- 8 calamari freschi, le tasche, pulite e lavate
- 50 g di pangrattato
- 240 g di pomodori maturi a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari alla napoletana
40 min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpo agli agrumi
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1h 30min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo in rosso
35 min
Polpo al vino rosso
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min