Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella
30min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Spaghetti cozze e limone
55min
Spaghetti al vino rosso
30min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min