Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavette pancetta e finferli
40min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 Min
Penne con crema di limone e carciofi
30 Min
Tagliatelle mele e speck
1 Std.
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min