Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Penne peperoni e noci
35 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Tagliolini alla molisana
1hod. 30min
Spaghetti con pecorino e fave
40 Min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Torta cappuccino e caramello
2hod.
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1h 40min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min