Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30 min
Fusilli con melanzane al funghetto
40 min
Mezze maniche affumicate
25 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1h 40 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 Min
Bavette pancetta e finferli
40 min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1óra 15p