Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di alici fresche eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 3016.2 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 26.2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Mousse di baccalà
45min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla ligure
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Baccalá alle olive
25 min