Polpette di funghi alla siciliana

Polpette di funghi alla siciliana

4.5 34 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
25 pezzi

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 300 g di funghi freschi pinolini, a pezzi (peso netto)
    300 g di funghi porcini freschi, a pezzi (peso netto)
  • 100 g di pane raffermo a pezzi
  • 40 g di pecorino a pezzi
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 2 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • olio di arachidi per friggere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 1.9 g
Calorieën 385 kJ / 92 kcal
Vetten 8 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 3.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...