Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di farina tipo 00
- 900 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di alloro fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 1 dado per brodo di carne
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 15 mandorle pelate
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2581 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 51.8 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 39.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Pollo ai peperoni
1h 5min
Pollo al limone
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Pollo alla romana
1h 10 min
Fegato alla veneziana
35min
Pollo in umido ai funghi
50min