Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di finocchietto selvatico fresco, pulito e asciutto
- 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 350 g di sardine fresche, intere eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di pinoli
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Sarde a beccafico
35 Min
Granita di gelsi
15 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Polpette con le sarde
25min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30 min
Panelle
1 godz. 25 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Linguine al nero di seppia
45 Min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 Min
Pesto alla trapanese
20 Min