Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di finocchietto selvatico fresco, pulito e asciutto
- 1000 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 350 g di sardine fresche, intere eviscerate e pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo bucatini
- 2 bustine di zafferano in polvere
- 50 g di pinoli
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2736 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Pane nero siciliano
8h 50min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Cous cous di pesce alla trapanese
3sa 30 dk
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Sarde a beccafico
35 min
Triglie in salsa piccante
30 dk
Tortiglioni in salsa eoliana
40 phút
Linguine al nero di seppia
45 min
Sfinci siciliane
2h 30 phút