Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolle rosse a listarelle
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di zucchero
- 40 g di aceto di vino rosso
- 720 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1995.3 kJ / 477.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 83.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 993.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Pasta risottata al pomodoro
40min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Penne risottate alla vodka
35 Min
Penne integrali in crema di cipolle e sesamo
45min
Casarecce risottate al limone
30min
Pasta tonno e olive
35 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min