Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.9 58 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 993.8 mg
Eiwitten 12.1 g
Calorieën 1995.3 kJ / 477.3 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 83.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...