Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
TM6 TM5 TM31

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.8 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1995.3 kJ / 477.3 kcal
Eiwitten
12.1 g
Koolhydraten
83.5 g
Vetten
12.6 g
Verzadigd vet
1.9 g
Vezels
3.9 g
Natrium
993.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten