Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
of 1 cucchiaino di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menù: Merluzzo con patate e zucchine; burro agli agrumi e muffin al cioccolato
45 min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Spinaci filanti
40 min
Insalata di fagiolini
40 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Spinaci al burro
30 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min