Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 20 g di capperi sott'aceto, scolati
- 500 g di acqua
- 800 g di patate, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di senape piccante o dolce
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Insalata di fagiolini
40 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1óra
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 min
Pasta fredda alle verdure
1óra
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
45 min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Contorno di zucchine e mais
35 min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 min
Patate con salsa allo yogurt
45 min