Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ai peperoni
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di aceto
- ¼ di cucchiaino di sale
Hamburger
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger di pollo
1j
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10 min
Frittata solo albumi
35 Min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30 min
Svizzere di pollo
35 Min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 min
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2j 10 menit
Peperoni ripieni di carne
1j 20 menit
Stecco di carne con cuore filante
20 min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1j
Hamburger di manzo
1j
Polpette con patate al forno piccanti
1j