Polpette in salsa di zucca con funghi

Polpette in salsa di zucca con funghi

4.5 85 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di pecorino Romano
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di carne trita mista
  • 40 g di pane ammollato e strizzato
  • 1 uovo
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 60 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 370 g di polpa di zucca a pezzi
  • 260 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 70 g di speck a listarelle
  • 3 funghi champignon a fettine

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.7 g
Calorieën 1414.8 kJ / 338 kcal
Vetten 40.9 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 12.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...