Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino Romano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di carne trita mista
- 40 g di pane ammollato e strizzato
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 370 g di polpa di zucca a pezzi
- 260 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 70 g di speck a listarelle
- 3 funghi champignon a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414.8 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 40.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Sushi di pollo
1 Std. 5 Min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min
Polpettone allo speck con pere
1h
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1 godz. 15 min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min