Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino Romano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di carne trita mista
- 40 g di pane ammollato e strizzato
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 370 g di polpa di zucca a pezzi
- 260 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 70 g di speck a listarelle
- 3 funghi champignon a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414.8 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 40.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini con funghi e castagne
45 min.
Polpettone di pollo con pistacchi
45 min.
Polpettone allo speck con pere
1h
Spiedini di polpette e salsa allo yogurt
40 min.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min.
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Involtini di pollo all'arancia
1óra 30p
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Medaglioni di carne con patate
45 min.
Polpettone di pollo e zucca farcito
1óra 30p
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 min.