Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino Romano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di carne trita mista
- 40 g di pane ammollato e strizzato
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 370 g di polpa di zucca a pezzi
- 260 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 70 g di speck a listarelle
- 3 funghi champignon a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414.8 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 40.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ai funghi
1hod. 30min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Involtini con funghi e castagne
45 min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Polpettone allo speck con pere
1hod.
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Involtini di salmone e melanzane
1hod.
Involtini di pollo all'arancia
1hod. 30min
Polpette di pollo al Varoma in salsa delicata
1hod. 30min