Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di calamari freschi puliti
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 130 g di pane bianco casereccio, la mollica
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e la scorza grattugiata
- 100 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444.5 kJ / 345.2 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamari ripieni
1h 30min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Polpo in rosso
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Insalata di calamari
55 Min
Moscardini al limone
30 Min