Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne di vitello in bocconcini (3-4 cm)
- 50 g di carota, pelata e a rodelle
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 50 g di vino rosso
- 150 g di acqua
- 2 - 3 carciofi
- ½ limone, il succo spremuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1673 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 27.58 g
- Koolhydraten
- 8.48 g
- Vetten
- 28.16 g
- Vezels
- 6.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 godz. 30 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1h
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 godz. 10 min
Spezzatino di reale alle olive
1 godz. 20 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min