Ossibuchi agli asparagi

Ossibuchi agli asparagi

4.5 45 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 350 g di asparagi verdi mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cipolla a pezzi
  • 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
  • 1 carota pelata e a pezzi (3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 50 g di vino bianco secco
  • 400 g di acqua calda
  • 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    1 dado Bimby per brodo di carne, fatto in casa
  • 4 pomodori tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1261 mg
Eiwitten 103 g
Calorieën 3812.3 kJ / 911.2 kcal
Vetten 47.6 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 16.6 g
Koolhydraten 18.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...