Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di asparagi verdi, mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di acqua calda
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of 1 dado Bimby per brodo di carne fatto in casa - 4 pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3812.3 kJ / 911.2 kcal
- Eiwitten
- 103 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 47.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1261 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Costine in umido
1h 20min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Coniglio in umido
1h 25min