Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di asparagi verdi, mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di acqua calda
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of 1 dado Bimby per brodo di carne fatto in casa - 4 pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3812.3 kJ / 911.2 kcal
- Eiwitten
- 103 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 47.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1261 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Trippa alla parmigiana
1u. 20min
Cinghiale in umido
1u. 45min
Costine di maiale alle verze
1u. 20min
Anatra all'arancia
1h 35min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Calamari in umido
55min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Costine in umido
1u. 20min
Coniglio alla siciliana
1u. 20min