Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di asparagi verdi, mondati, lavati e a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di vitello, lavati, asciugati e infarinati (600 g circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di acqua calda
-
1
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of 1 dado Bimby per brodo di carne fatto in casa - 4 pomodori, tipo San Marzano, spellati, senza semi e a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3812.3 kJ / 911.2 kcal
- Eiwitten
- 103 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 47.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1261 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Pollo alla cacciatora
50min
Fegato alla veneziana
35min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Capriolo alla valdostana
1 Std. 45 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1小时
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min