Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 10 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cuori di carciofo, puliti e a metà
- 320 g di riso integrale (cottura 18-20 minuti)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 610 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1669 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto zucca e porcini
45min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55min
Risotto alle melanzane
45min
Riso con gamberi e verdure
30 min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35min
Risotto finocchi e zafferano
30 min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45min