Coniglio ai funghi

Coniglio ai funghi

4.5 46 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne di coniglio in pezzi
  • 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 1 cucchiaino raso di timo secco
  • 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 90 g di vino bianco secco
  • 300 g di polpa di pomodoro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23.8 g
Calorieën 1100 kJ / 263 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...