Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1100 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25 min
Coniglio con patate e peperoni
1 Std.
Pollo alla romana
1h 10 min
Agnello al vino
40 min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Coniglio alla ligure
3h 20min