Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3121 kJ / 746 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Paccheri zucca e salsiccia
30 min
Spaghetti cacio e pepe
35 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1hod.
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Pasta e patate con provola
1hod.
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 min
Hosomaki
2hod.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min