Trenette al pesto

Trenette al pesto

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
  • 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
  • 30 g di pinoli
  • ½ spicchio di aglio
  • 80 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate delicatamente
  • 130 g olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
  • 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 2217 kJ / 530 kcal
Vetten 29.3 g
Koolhydraten 55.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...