Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1h 40min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min