Compatibele versies
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle al basilico
- 300 g di farina tipo 0
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
- 2700 g di acqua
- 6 pomodori San Marzano maturi
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 6 foglie di basilico, lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
- 70 g di pecorino romano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo alla puttanesca
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1u. 30min
Sugo all'arrabbiata
20min
Penne alla puttanesca
35 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1u.
Sugo al tonno
45min
Tagliolini alla molisana
1u. 30min
Penne all'arrabbiata
20min
Spaghetti al tonno
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min