Compatibele versies
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle al basilico
- 300 g di farina tipo 0
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
- 2700 g di acqua
- 6 pomodori San Marzano maturi
- 1 spicchio di aglio
- 5 - 6 foglie di basilico, lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
- 70 g di pecorino romano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1ωρ.
Penne alla puttanesca
35min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Sugo al tonno
45 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1ωρ. 25 λεπτ.
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1ωρ.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1ωρ. 30 λεπτ.