Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
-
3
filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (125 g l'uno)
of 3 filetti di salmone congelati, senza pelle, decongelato (125 g l'uno) - 2 cucchiaini di paprica
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 600 g di acqua
-
1
cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 170 g di pasta corta a piacere, tipo risoni (o simile)
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 100 g di pomodori ciliegino
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2344 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 Min
Sciroppo zenzero e citronella
Geen beoordelingen
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 Min
Pasta con pollo, funghi e fagiolini
45 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min