Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 150 g di carne trita di manzo
- 150 g di carne trita di maiale
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate delicatamente
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 foglia di alloro fresca o secca
- 320 g di pasta secca tipo pappardelle
- 300 g di ricotta
- 30 g di burro a pezzi (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2875 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 38.1 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Strascinati al ragù di carne
2h 40min
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Penne con le cozze
1 Std.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Ragù alla barese
4 Std.
Puccia
1 Std. 30 Min
Tagliatelle salsiccia e peperoni
35 Min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1 Std.