Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
30
g di cipolla dorata in quarti
of 30 g di porro a pezzi - 30 g di burro
- 50 g di Vodka
- 800 g di acqua
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo penne
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti al vino rosso
30 min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min