Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori maturi a metà
- 100 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di vongole pulite
- 50 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne con le cozze
1h
Sugo al tonno
45 min
Trofie al sugo di pesce
1h
Cozze alla Medoc
50 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Ragù di tonno fresco
1h
Lumachine in rosso
1sa 40 dk
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Ragù di funghi
1h 10min
Spaghetti cozze e gamberi
25 Min
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min