Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di burro
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di verdure miste (gambi di sedano, carote e cipolle) a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne trita di manzo
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di tagliolini all'uovo
- 60 g di vino bianco secco
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di speck a cubetti (1-2 cm)
- 800 g di zucca gialle decorticata e a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri zucca e salsiccia
30 Min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 Min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 Std.
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Lasagne di zucca
1 Std.
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 Min