Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla sorrentina
1 godz. 25 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min.
Spaghetti all'amatriciana
35 min.
Bucatini all'amatriciana
45 min.
Penne alla puttanesca
35 min.
Rigatoni alla toranese
20 Min
Vermicelli aglio e olio
25 min.
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min.
Pasta e fagioli
50 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min.
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min.
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min.