Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Sugo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 350 g di passata di pomodoro
- 20 g di nduja calabrese
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di fagioli in scatola
- 1 pizzico di origano secco
Termine della preparazione
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1723 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
35min
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2h
Fileja al ragù
3 Std.
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 Std. 20 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Sugo alla puttanesca
45min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min