Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavatelli
- 50 g di 'nduja
- 200 g di farina di semola + q.b. per infarinare
- 100 g di acqua
Sugo pomodori e fagioli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzetti
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di fagioli cannellini in scatola, lessati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3803 kJ / 909 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 78.9 g
- Vetten
- 57.4 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3hod. 55min
Penne alla puttanesca
35 min
Sugo alla puttanesca
45 min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2 Std. 40 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Sformato di noodle
1 Std. 30 Min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 Std. 40 Min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 min