Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Conchiglioni agli spinaci
1sa 15 dk
Rosticceria siciliana
2 Std.
Panelle
1h 25 min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1h 20 min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Tetù
1 Std. 50 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30 min
Eggah con caponata
50 min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30 min