Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di pasta secca, tipo anelletti
- 30 g di pangrattato
- 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1h 30 min
Sfinciuni
3h 30 min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1óra
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30 min
Crocchette di melanzane
35 min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Sfincione favarese
3óra
Spaghetti alla "Norma"
1h 30 min
Rosticceria siciliana
2óra