Timballo di anelletti al forno

Timballo di anelletti al forno

4.7 73 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di melanzane violette rotonde a fette (7-8 mm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 120 g di Provolone dolce a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di zucchero
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 350 g di pasta secca tipo anelletti
  • 30 g di pangrattato
  • 4 uova sode, sgusciate e affettate (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23.5 g
Calorieën 2046 kJ / 489 kcal
Vetten 23.2 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 49.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...