Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cuori di carciofo, puliti e a fette
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 280 g di pasta secca corta, tipo pipette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1176 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 1.5 g
- Vezels
- 10.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Tubettoni piselli e funghi
40min
Rigatoni capricciosi
1h
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min