Compatibele versies
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orecchiette di quinoa
- 200 g di farina di quinoa
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 200 g di funghi champignon a fette
- 350 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Sugo al tonno
45 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Ragù di funghi
1h 10 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti al tonno
40 min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min