Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi

Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi

4.4 17 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

Orecchiette di quinoa
  • 200 g di farina di quinoa
  • 100 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Sugo allo speck e funghi
  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 200 g di funghi champignon a fette
  • 350 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 27.8 g
Calorieën 2494 kJ / 596 kcal
Vetten 21 g
Vezels 6.7 g
Koolhydraten 74 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...