Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di seppie, pulite e a listarelle
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Penne al sugo di calamari
40min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Linguine ai gamberoni
30min
Penne al ragù di polpo
1h
Bavette con scampi all'arancia
15 min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Linguine con scampi al limone
20min