Fusilli risottati alle seppie

Fusilli risottati alle seppie

4.4 50 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco
  • 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di seppie pulite e a listarelle
  • 30 g di vino bianco
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.9 g
Calorieën 2000 kJ / 478 kcal
Vetten 13.1 g
Koolhydraten 65.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...