Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di seppie, pulite e a listarelle
- 30 g di vino bianco
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Quadrucci seppie e piselli
1 Std. 45 Min
Linguine ai gamberoni
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min