Fusilli al pesce spada e mandorle
TM31 TM5

Fusilli al pesce spada e mandorle

3.9 (34 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 cucchiaini rasi di aglio in polvere
  • 1 peperoncino secco piccante, sbriciolato a mano
  • 40 g di mandorle tritate in granella
  • 1 cucchiaio di menta secca tritata
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di pesce spada a tocchetti (2 cm circa)
  • 650 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2083 kJ / 498 kcal
Eiwitten
23.3 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
20.8 g
Vezels
3.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten