Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 1 fegatino di pollo (optioneel)
- 1 pezzettino di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di vino bianco secco
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Petto di pollo con funghi e verdure
1óra
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Insalata di manzo con vinaigrette
40 min
Involtini al pomodoro
55min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Involtini lucani
50min