Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 1 fegatino di pollo (optioneel)
- 1 pezzettino di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di vino bianco secco
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 37.8 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di scottona
1ωρ. 10 λεπτ.
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1ωρ. 35 λεπτ.
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25min