Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pasta di salame
- 80 g di foglie di verza a listarelle
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2278.2 kJ / 544.5 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 142.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Riso, verze e luganega
40min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 godz. 5 min