Caserecce alla verza e pasta di salame

Caserecce alla verza e pasta di salame

4.7 46 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 60 g di cipolla in quarti
  • 70 g di carota a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di pasta di salame
  • 80 g di foglie di verza a listarelle
  • 650 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo caserecce
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 142.5 mg
Eiwitten 25.1 g
Calorieën 2278.2 kJ / 544.5 kcal
Vetten 20.1 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 65.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...