Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane bianco tostato
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 150 g di scamorza a pezzi
- 1 cipolla in quarti
- 200 g di zucchine a pezzi
- 200 g di peperone rosso a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1000 g di latte
- 100 g di farina
- 50 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- sale q.b. per l'acqua di cottura
- 500 g di pasta secca tipo tortiglioni
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 69.9 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Pasta al forno vegetariana
40 λεπτ.
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Penne integrali con capperi e olive
30min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Tagliolini alla molisana
1ωρ. 30 λεπτ.
Pasta sfiziosa
30min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Tagliatelle mediterranee
35min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Pasta al forno vegetariana filante
1ωρ.