Compatibele versies
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 579 mg
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Cozze al vino bianco
40min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Cous cous con calamaretti
40min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Triglie in salsa piccante
30min
Scampi alla busara
35min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Zuppa di cozze
1 Std.