Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi

4.5 30 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 500 g di vongole, fresche e pulite
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cous cous precotto a grana media
  • 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
  • olio extravergine di oliva a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 579 mg
Eiwitten 34.3 g
Calorieën 1494.7 kJ / 357 kcal
Vetten 11.7 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 26.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...