Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpo
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
Insalata di riso
- 1500 g di acqua
- sale q.b.
- 300 g di riso Parboiled (cottura 15 minuti circa)
- 250 g di patate a tocchetti (1 cm)
- 250 g di fagiolini verdi freschi in quarti (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280.8 kJ / 544.8 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 79.7 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 915.5 mg
Alternatieve recepten
Fusilli risottati alle seppie
40min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2h 20min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Anelli di totano in umido
30min