Compatibele versies
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane bianco a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di pinoli
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di pesce spatola
- 60 g di scalogno a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Sarde a beccafico
35 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Spigole all'acqua pazza
30 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 Min
Involtini di spada al basilico
15 min
Tonno in agrodolce
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Pesce spada all'arancia
40min
Pesce spada al salmoriglio
5 min