Compatibele versies
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pane bianco a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di pinoli
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di pesce spatola
- 60 g di scalogno a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 33.5 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Involtini di pesce spada al pomodoro
50min
Tonno in agrodolce
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Sarde a beccafico
35min
Involtini di spada al basilico
15min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h