Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
of 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Risotto al nero di calamari
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1sa 10 dk
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Paella
1 godz. 50 min
Risotto al nero di seppia
35min