Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
of 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di mare con patate
55min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1 Std. 50 Min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Riso con polpo
1h 10 min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Spaghetti cozze e limone
55min