Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua + q.b.
- 1000 g di fasolari, spurgati e lavati (vedere primo consiglio)
- 80 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
450
g di fave fresche
of 450 g di fave surgelate - 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Fumetto di gamberi speziato
35 dk
Minestrone di legumi con cozze
50 Min
Zuppa di gamberi piccante
45 Min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 dk
Gratin di baccalà e besciamella
1sa
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 Std. 30 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min