Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli e patate con salsa al formaggio erborinato (Bimby Friend)
35 Min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2h 50min
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45 Min
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1 Std.
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50 Min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Riso con pollo alle 7 spezie
40 Min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1 Std.
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min