Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di maiale e salsiccia
1ωρ.
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 λεπτ.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spezzatino di maiale, purè di verdure e broccoli (Bimby Friend)
55 min
Tacchino in agrodolce
1ωρ. 10 λεπτ.
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollo all'orientale con riso e verdure al vapore
40 Min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15min
Faraona ai funghi porcini
1ωρ. 10 λεπτ.
Pancia di maiale dorata
15 λεπτ.
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Fagioli alla contadina
35min