Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Pollo alla cacciatora
50min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1u.
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Pollo, riso e verdure al vapore con salsa alla senape
1h 25min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Pollo alla romana
1h 10min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Arrosto di vitello arrotolato
2u.