Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 500 g di cavolo cappuccio fresco, a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 300 g di pancetta a fette
- 1500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini sottili
- 1 salsiccia bernese (circa 300 g)
- 1 stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla birra bruna
3h
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Insalata di patate e verdure con pollo
1h 15min
Insalata di pollo con vinaigrette alla menta
1h
Tacchino ripieno
1 godz. 20 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Pollo in fricassea
50 min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 godz. 30 min
Scaloppine alla perugina
30 min