Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1399 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Insalata di mare
1 godz. 30 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Insalata di polpo mediterranea
4 godz.
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Pepata di cozze
55 min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min