Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1399 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannocchie al Varoma
55 min
Scampi alla busara
35min
Zuppetta di crostacei
40 min
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Brodetto romagnolo
50 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 godz. 40 min
Orata al sale
40 min
Menù: Tranci di tonno con composta di cipolla e plumcake allo yogurt (Bimby Friend)
1h
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min