Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di crescione
- 4 ravanelli rossi a fettine sottili
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e tagliate a spicchi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 12 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- 120 g di polpo precotto a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 20 g di aceto di Sherry
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1399 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Pepata di cozze
45 Min
Lasagne al profumo di mare
1小时 35 分钟
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 Min
Cous cous di mare freddo
1 Std. 30 Min
Scorfano con pomodori, carote e riso
50min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1 Std. 30 Min
Calamari cipolle e patate
50min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Moscardini al limone
30min