Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi, i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta, senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 115.8 g
- Vetten
- 61.2 g
- Verzadigd vet
- 228.5 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne pesce e verdure
1u. 50min
Zuppa di pesce tradizionale
1u. 30min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1u.
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10 min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min