Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di mare
- 35 g di porro (la parte bianca)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di zucchine a rondelle (2-3 mm)
- 100 g di pesce misto per zuppa
- 50 g di calamari freschi, i ciuffi
- 50 g di seppie a rondelle
- 1 capesanta, senza corolla
- 75 g di passata di pomodoro
Besciamella
- 250 g di latte intero
- 20 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 125 g di pasta fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 5251 kJ / 1255 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 115.8 g
- Vetten
- 61.2 g
- Verzadigd vet
- 228.5 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Trofie al sugo di pesce
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Risotto zucca e gamberi (Bimby Friend)
35 min
Penne al ragù di polpo
1h
Lasagne pesce e verdure
1h 50 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10 min
Coniglio in porchetta
1h 20min